Camere

single_1_11

Camera single

Pensiunea Elias va ofera cazare ieftina Cluj, de la doar 100 Ron/noapte. Clientii nostri beneficiaza de o gama larga de servicii gratuite. Pensiunea este localizata intr-o zona linistita, in apropiere de centru Cluj, aproape de gara, aproape de Spitalul Clinic Municipal(Spitalul Clujana), cu acces facil de la si inspre aeroport. Va garantam o sedere placuta!

de la100 Lei/noapte

2 paturi

Camera dubla/matrimoniala

Pensiunea Elias va ofera cazare ieftina Cluj, de la doar 130 Ron/noapte. Clientii nostri beneficiaza de o gama larga de servicii gratuite. Pensiunea este localizata intr-o zona linistita, in apropiere de centru Cluj, aproape de gara, aproape de Spitalul Clinic Municipal(Spitalul Clujana), cu acces facil de la si inspre aeroport. Va garantam o sedere placuta!

130 Lei/noapte


tripla

Camera 3 paturi

Pensiunea Elias va ofera cazare ieftina Cluj, de la doar 150 Ron/noapte. Clientii nostri beneficiaza de o gama larga de servicii gratuite. Pensiunea este localizata intr-o zona linistita, in apropiere de centru Cluj, aproape de gara, aproape de Spitalul Clinic Municipal(Spitalul Clujana), cu acces facil de la si inspre aeroport. Va garantam o sedere placuta!

150 Lei/noapte

patru


Camera 4 paturi

Pensiunea Elias va ofera cazare ieftina Cluj, de la doar 180 Ron/noapte. Clientii nostri beneficiaza de o gama larga de servicii gratuite. Pensiunea este localizata intr-o zona linistita, in apropiere de centru Cluj, aproape de gara, aproape de Spitalul Clinic Municipal(Spitalul Clujana), cu acces facil de la si inspre aeroport. Va garantam o sedere placuta!

180 Lei/noapte