Camere

single_1_11

Camera single

Pensiunea Elias va ofera cazare ieftina Cluj, de la doar 100 Ron/noapte. Clientii nostri beneficiaza de o gama larga de servicii gratuite. Pensiunea este localizata intr-o zona linistita, in apropiere de centru Cluj, aproape de gara, aproape de Spitalul Clinic Municipal(Spitalul Clujana), cu acces facil de la si inspre aeroport. Va garantam o sedere placuta!

de la100 Lei/noapte

2 paturi

Camera dubla/matrimoniala

Pensiunea Elias va ofera cazare ieftina Cluj, de la doar 110 Ron/noapte. Clientii nostri beneficiaza de o gama larga de servicii gratuite. Pensiunea este localizata intr-o zona linistita, in apropiere de centru Cluj, aproape de gara, aproape de Spitalul Clinic Municipal(Spitalul Clujana), cu acces facil de la si inspre aeroport. Va garantam o sedere placuta!

110 Lei/noapte


tripla

Camera 3 paturi

Pensiunea Elias va ofera cazare ieftina Cluj, de la doar 140 Ron/noapte. Clientii nostri beneficiaza de o gama larga de servicii gratuite. Pensiunea este localizata intr-o zona linistita, in apropiere de centru Cluj, aproape de gara, aproape de Spitalul Clinic Municipal(Spitalul Clujana), cu acces facil de la si inspre aeroport. Va garantam o sedere placuta!

140 Lei/noapte

patru


Camera 4 paturi

Pensiunea Elias va ofera cazare ieftina Cluj, de la doar 160 Ron/noapte. Clientii nostri beneficiaza de o gama larga de servicii gratuite. Pensiunea este localizata intr-o zona linistita, in apropiere de centru Cluj, aproape de gara, aproape de Spitalul Clinic Municipal(Spitalul Clujana), cu acces facil de la si inspre aeroport. Va garantam o sedere placuta!

160 Lei/noapte